Uw accountant in Emmen

Op zoek naar een accountant of een belastingadviseur? Of wilt u vrijblijvend informatie? Wij zijn M2 accountants in Emmen en helpen graag met uw vragen. Wij willen dat ondernemers doen waar ze goed in zijn. Dat doen we zelf ook.

Wat doen wij?

Naast de pure accountancy van de jaarrekeningen, prognoses en tussentijdse cijfers, belastingaangiften, zijn we ook adviseurs. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het vak en helpen graag mee waar het kan. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn op het gebied van organisatieontwikkeling, aan- of verkoop van een bedrijf of subsidieregelingen.
Op onze dienstenpagina ziet u waarover u ons het hemd van het lijf mag vragen.

Belangrijk: die vragen zorgen niet voor extra rekeningen. Aan het begin van het jaar spreken we één prijs af. Daar houden we ons aan. U kunt vervolgens ongelimiteerd gebruik maken van onze klankbordfunctie. Vraag maar raak dus! Op het moment dat een vraag leidt tot een uitgebreid advies, bespreken wij dit met u. De specifieke kosten betreffende het advies bespreken wij daar waar mogelijk.

Afspreken?

Het liefst spreken we af. Een gesprek aan tafel met een kop koffie erbij geeft het beste resultaat. Maar dat kan natuurlijk niet altijd. Mailen en bellen kan natuurlijk ook. Kies de voor u beste optie op onze contactpagina.

Neem contact op