Bedrijfsprofiel

Het idee achter M2 accountants

Uit de grote organisatie, dichter bij de klant en de klant beter bedienen. Dat was het plan bij de start van M2 accountants in 2005. En dat is gelukt. Op financieel gebied werken wij niet op basis van uurtje-factuurtje, maar we hebben duidelijke prijsafspraken die langere tijd gelden. Het gevolg van die vaste prijs, is dat we fijner samenwerken. Niet elk telefoontje kost geld, geen afspraak wordt afgekapt omdat het anders te lang duurt. Daarnaast bieden wij een gratis klankbordfunctie aan. U kunt dus met al uw vragen bij ons terecht.

Korte lijnen

Naast een vaste prijs werken wij met vaste mensen voor een klant. Dat betekent dat wij uw onderneming kennen en u onze medewerker. Daarmee voorkomen we bureaucratie en administratieve vertraging. Het voordeel voor u is dat u altijd weet wie u moet bellen.

Dit kunnen we doen omdat we een klein bedrijf zijn. Bij M2 werken zeven mensen. Zeven enthousiaste, nuchtere mensen die graag mensen helpen. Want zo zien wij het graag: wij helpen mensen. Wilt u onze mensen leren kennen? Dit is ons team.

Niet alleen accountancy

Wij zijn graag meer dan alleen uw accountant. Heeft u belangrijke keuzes te maken in uw bedrijf? Leg ze dan vooral aan ons voor. Door onze ervaring weten we vaak een gedegen advies te geven waar u iets aan heeft.

Kijk op onze dienstenpagina waar we verstand van hebben, of neem meteen contact op.